counter

Super Κική: Η αντίδρασή της σε follower που τη ρώτησε αν γέννησε η Ιωάννα Τούνη

Super Κική: Η αντίδρασή της σε follower που τη ρώτησε αν γέννησε η Ιωάννα Τούνη
Super Κική: Η αντίδρασή της σε follower που τη ρώτησε αν γέννησε η Ιωάννα Τούνη

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε με μια μακροσκελή ανάρτησή της στα instastories τη γέννηση του γιου της, ενώ έκανε παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Tούνη - Δημήτρης Aλεξάνδρου: Η πρώτη φωτoγραφία του νεογέννητου γιoυ τους

Λίγες ώρες πριν ωστόσο η Super Κική ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας ένα μόνο από τα μηνύματα που είχε δεχτεί για την Ιωάννα Τούνη και το αν γέννησε.

Χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της η γνωστή influencer απάντησε στο εν λόγω μήνυμα με δύο ηχητικά.

«Ρε φίλε χίλια συγγνώμη δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο να έρθει να δεις το μωρό. Αι στο δι@ολο μ@@@κα, κατίνα» ακούγεται να λέει εκνερισμένη η Super Κική.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR