counter

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα για τα γενέθλιά της

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα για τα γενέθλιά της
Στράτος Τζώρτζογλου: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα για τα γενέθλιά της

O Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δε διστάζουν να εκφράσουν και δημόσια τον έρωτά τους.

Συχνά μάλιστα, δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκφράζονται ο ένας για τον άλλο με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα με αφορμή τα γενέθλια της Σοφίας Μαριόλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου θέλοντας να στείλει και δημόσια της ευχές του στην αγαπημένη του προχώρησε σε μερικές πολύ τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε τρείς φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε: «Αφιερωμένο για τα σημερινά Γενεθλεια της Σοφιας μου της ψυχης της ζωης μου! Να ζηςεις χιλιοαγαπημενο Σοφακι μου- ετςι παντα χαρούμενη και ευλογημένη μου ψυχή εσύ- Να με χορεύεις παντα μεςα στη μελωδία της καρδιάς σου ! Σ αγαπώ με όλες τις αποχρώσεις του έρωτα μας! Σοφια μου αστέρι της ψυχής μου

Σοφια φως του παντοτινου μου καλοκαιριού

Σοφια μου γλυκό μου περιστέρι

και ανθος της άνοιξης μου εσύ ! Dance me to your beauty with a burning violin

Dance me through the panic till I'm gathered safely in

Lift me like an olive branch and be my homeward dove

Dance me to the end of love

Dance me to the end of love. “Love is the goal, life is the journey. When you love, love as if the person is a god, not less than that», ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του σημείωσε, « “Life begins where fear ends.” Αφιερωμένο στα σημερινά Γενεθλεια της Σοφίας μου, που μου έφερε στη ζωη μου , την «αφοβία»,μεςα απο την ομορφιά της ψυχής της! Photo by @bilias_photography in Rhodes».

Στην Τρίτη φωτογραφία έγραψε: ««Creativity is the greatest rebellion in existence.»

Ελάτε όλοι με η χωρίς «κορώνα» , απόψε γιορτάζουμε τα Γενεθλεια της Σοφίας ! Η διεύθυνση μας ειναι Έρωτα και Ευτυχίας γωνία , στον έβδομο ουρανό !Ως Δωρα φέρτε μόνο την καρδούλα σας και το φως της ! Σας ευχαριστούμε για τις ευχες σας! Σοφια +Στρατος».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του ηθοποιού.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR