counter

"Στόχος - Πρόληψη": Διάσημες αθλήτριες ποζάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό

"Στόχος - Πρόληψη": Διάσημες αθλήτριες ποζάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό
"Στόχος - Πρόληψη": Διάσημες αθλήτριες ποζάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Για την καμπάνια 2015 - 2016 η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» επέλεξε τρείς καταξιωμένες αθλήτριες σαν δείγμα αναγνώρισης της συνεχής προσπάθειάς τους στο «Ευ αγωνίζεσθε». 

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα, η Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και η Πρωταθλήτρια τριάθλου Ντενίζ Δημάκη φέτος ποζάρουν στο φακό του Κώστα Κουτάγιαρ φορώντας το μπλουζάκι του «Στόχου» και μας παρακινούν όλους να κάνουμε το ίδιο.

Αγοράζοντας το μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο» αγωνιζόμαστε για ένα σκοπό: βοηθάμε γυναίκες που έχουν ανάγκη, να αποκτήσουν πρόσβαση σε προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. Παράλληλα οι τρεις νέες πρέσβειρες μεταδίδουν το μήνυμα πως η άθληση είναι πρόληψη, καθώς πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν, ότι 30 λεπτά φυσικής δραστηριότητας την ημέρα μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης της ασθένειας του καρκίνου του στήθους κατά τουλάχιστον 20%. 

Επί 14 χρόνια με όχημα τη μόδα και πόρους από την πώληση των t-shirt με σήμα το «Στόχο», ο «Στόχος-Πρόληψη» υλοποιεί καινοτόμα προγράμματα ενημέρωσης και δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα έως σήμερα πάνω από:

• 7.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού

• 22.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία

• 37.000 έμαθαν την αξία της πρόληψης μέσα από τη φυσική δραστηριότητα

• 4.000.000 ενημερώθηκαν για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Επίσης Gisele, Elle Macpherson, Karolina Kurkova είναι μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου που έχουν ποζάρει φορώντας το διάσημο μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR