counter

Τσιγκούνα η Kim Kardashian! Πουλάει τα ρούχα της στο ebay για τα θύματα του τυφώνα και δίνει το 10%

Τσιγκούνα η Kim Kardashian! Πουλάει τα ρούχα της στο ebay για τα θύματα του τυφώνα και δίνει το 10%
Τσιγκούνα η Kim Kardashian! Πουλάει τα ρούχα της στο ebay για τα θύματα του τυφώνα και δίνει το 10%

Από την Ευαγγελία Τσιορλίδα

Τη στιγμή που οι Φιλιππίνες προσπαθούν να ορθοποδήσουν και να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν μετά από τον καταστροφικό τυφώνα που κόστισε πολλές ζωές η Kim Kardashian, η γνωστή αυτή τηλεπερσόνα, αποδεικνύει και την άλλη πτυχή του εαυτού της και ναι! Έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά... με μέτρο.

Η Kim Kardashian λοιπόν, πουλάει τα ρούχα της στο eBay για να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα που ισοπέδωσε τις Φιλιππίνες, αλλά το κορίτσι δίνει μόνο το 10% από τα έσοδα! Πόσο γενναιόδωρη η βασίλισσα των ριάλιτι και πρόσφατα μανούλα της μικρής North;

Πουλάει τα ρούχα της στο eBay

Έσπασε το κεφάλι της να βρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για να την αποθεώσουν μιας και για το video clip του συντρόφου της απέσπασε τα χειρότερα σχόλια. Και το βρήκε! Αυτή τη φορά “την είδε” φιλάνθρωπος!

Η Kim Kardashian αποφάσισε να πουλήσει τα παλιά της ρούχα μιας και η ντουλάπες της θα εκραγούν από τα αναρίθμητα σύνολα που έχει στη συλλογή της και έβγαλε ανακοίνωση ότι τα παλιά της ρούχα βρίσκονται στη διάθεση του eBay για να μαζευτούν χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα που ισοπέδωσε τις Φιλιππίνες.

Φορέματα, φούστες, ζώνες και πολλά αξεσουάρ της διάσημης τηλεπερσόνας πωλούνται ήδη στο eBay και όλα δείχνουν ότι ο γυναικείος πληθυσμός στηρίζει το σκοπό.

Φιλανθρωπία με το “μέτρο”, αφού δίνει μόνο το 10% από τα έσοδα…

Η πρωτοβουλία της Kim Kardashian να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα που ισοπέδωσε τις Φιλιππίνες έκανε εντύπωση αλλά όχι απαραίτητα καλή, μιας και η φιλόδοξη και φιλοχρήματη star ανακοίνωσε ότι θα δώσει μόνο το 10% από τα έσοδα της δημοπρασίας στο eBay. Το γεγονός αυτό προκάλεσε για ακόμη μια φορά τα επικριτικά σχόλια του Τύπου και φανερώνει την απληστία της Kim Kardashian η οποία δεν έχει το Θεό της πια!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR