counter

Στο παρά πέντε: Πως είναι σήμερα η Μάρθα/ Ρίτσα; Όσα είπε η Πόπη Χριστοδούλου για τον ρόλο της στη σειρά

Στο παρά πέντε: Πως είναι σήμερα η Μάρθα/ Ρίτσα; Όσα είπε η Πόπη Χριστοδούλου για τον ρόλο της στη σειρά
Στο παρά πέντε: Πως είναι σήμερα η Μάρθα/ Ρίτσα; Όσα είπε η Πόπη Χριστοδούλου για τον ρόλο της στη σειρά

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου, η οποία ενσάρκωσε στη σειρά «Στο Παρά Πέντε» τον διπλό ρόλο της Μάρθας και της Ρίτσας, της οικιακής βοηθού της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη). H ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά και τόνισε πως ο ρόλος της δεν ήταν αρχικά διπλός.

Διαβάστε επίσης - Στο παρά πέντε: Δείτε πως είναι σήμερα η έπαυλη που έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Στο παρά πέντε – Όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική Μάρθα/ Ρίτσα για τον ρόλο της στη σειρά

«Η πρόταση ήταν ξαφνική, θέλανε να δείξουν πόσο πλούσια είναι η Ντάλια. Θέλαν έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι να κάνει τις δουλειές, στην αρχή είχαν σκεφτεί να βάλουν έναν κομπάρσο. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρότεινε να βάλουν μια ηθοποιό. Μου έγινε η πρόταση, είπα το ναι», είπε αρχικά η Πόπη Χριστοδούλου και συνέχισε:  

«Ο ρόλος δεν ήταν από την αρχή να είναι διπλός. Ήξερα ότι είχα το ρόλο της Ρίτσας. Ανακαλύπτουμε γύρω στο 3ο επεισόδιο ότι η Σμαράγδα με λέει Μάρθα και νομίζαμε ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Το λύσαμε έτσι εμείς. Όταν πάμε πάνω να το κάνουμε μπροστά στον σκηνοθέτη και με λέει “Ρίτσα”, της είπε ότι υπάρχει η δίδυμη αδερφή. Δεν το ξέραμε ούτε εγώ, ούτε η Σμαράγδα».

Η ηθοποιός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνω Ντάλια. Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο, είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ… Σε μια άλλη σκηνή, δεν έβρισκαν φόρεμα στα μέτρα μου και από πίσω ήταν όλο ανοικτό. Δεν μου έκανε».

«Ένα reunion του Πάρα Πέντε θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα μονό και μόνο για να δούμε στα μάτια ο ένας τον άλλον και να θυμηθούμε καταστάσεις και πράγματα, Μόνο αυτό θα γεμίσει συναισθήματα», τόνισε σε άλλο σημείο η Πόπη Χριστοδούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Πόπη Χριστοδούλου για τον ρόλο της στο "Παρά Πέντε": 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR