counter

Στο FTHIS.GR όλο το ρεπορτάζ από το Λιμεναρχείο Χίου για το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη που βρέθηκε

Στο FTHIS.GR όλο το ρεπορτάζ από το Λιμεναρχείο Χίου για το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη που βρέθηκε
Στο FTHIS.GR όλο το ρεπορτάζ από το Λιμεναρχείο Χίου για το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη που βρέθηκε

Ελένη Μενεγάκη σκάφος

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του χαμένου σκάφους της Ελένης Μενεγάκη, που πριν από μερικές μέρες, χάθηκε από την Άνδρο που ήταν δεμένο. Λόγω των ισχυρών ανέμων που σάρωσαν την περασμένη εβδομάδα την Άνδρο και το λιμάνι της χώρας, έσπασε ο κάβος που ήταν δεμένη η "Λάουρα". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκάφος να λυθεί και να απομακρυνθεί πολύ γρήγορα.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό από την Ελένη Μενεγάκη ότι χάθηκε το σκάφος, άρχισε η αναζήτηση του στα ανοιχτά του Αιγαίου. Οι πρώτες πληροφορίες, ήθελαν το σκάφος να έχει βρεθεί κατεστραμμένο, στη Χίο. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Χίου που επιβεβαίωσε το γεγονός.

"Είναι αλήθεια πως έχει βρεθεί από την Δευτέρα ένα σκάφος, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε λιμάνι στα δυτικά της Χίου", λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του Λιμεναρχείου.

"Το μοναδικό σήμα για χαμένο σκάφος τις τελευταίες μέρες, μας είχε δοθεί από την Άνδρο κι έτσι επικοινωνήσαμε αμέσως μαζί τους, για να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης. Αν το σκάφος ανήκει στην κυρία Μενεγάκη, επιβάλλει τη μετάβαση της στο νησί της Χίου για να προσκομίσει όλα τα χαρτιά που πιστοποιούν την ιδιοκτησία του σκάφους. Αν όντως είναι δικό της, μπορεί να το πάρει και να το πάει σε ειδικούς που θα εξακριβώσουν τη ζημιά και να δει αν χωράει επισκευής. Το αν θα το επισκευάσει ή όχι είναι δική της απόφαση", συμπληρώνει.

Το σίγουρο είναι πως το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε και αν όλα πάνε καλά, θα απολαμβάνει και φέτος το καλοκαίρι τις βόλτες της στη θάλασσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR