counter

Στην εντατική ο Σπύρος Φωκάς: Επέστρεψε εσπευσμένα η κόρη του από το Λος Άντζελες

Στην εντατική ο Σπύρος Φωκάς: Επέστρεψε εσπευσμένα η κόρη του από το Λος Άντζελες
Στην εντατική ο Σπύρος Φωκάς: Επέστρεψε εσπευσμένα η κόρη του από το Λος Άντζελες

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Σπύρος Φωκάς, καθώς δίνει ακόμη μία μεγάλη μάχη για τη ζωή του, την πιο μεγάλη από όσες έχει δώσει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα και της εφημερίδας Espresso, o αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

«Σήκω παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησης της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της.

Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα ο Σπύρος Φωκάς να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Το βιoγραφικό, οι γάμοι και η καριέρα στο Hollywood

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στην εφημερίδα, η κατάσταση του Σπύρου Φωκά είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε την Τετάρτη (02/08) το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του, Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Πρόκειται για την κόρη της συζύγου του, την οποία ο Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει σαν να είναι όντως ο πατέρας της, όπως και εκείνη.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι», είχε δηλώσει για τον Σπύρο Φωκά η Κωνσταντίνα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των αναθυμιάσεων ο Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Άλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη δύση της ζωής του. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του αγαπημένου της συζύγου, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της αγαπημένης του συζύγου.

Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη σήμερα, αυτή με την εγχείρηση χολής. «Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» λέει άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες. Ο ίδιος δεν μιλά σχεδόν καθόλου. «Απλά χαμογελάει και είναι πολύ γλυκός» μας λέει νοσοκόμος από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται ένας «φύλακας άγγελος», ο οποίος καλύπτει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του ηθοποιού και της συζύγου του.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, η κόρη του Κωνσταντίνα βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ η Λίλιαν Φωκά χθες πήγε για στεφανιογραφία στην ίδια ιδιωτική κλινική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες που έχει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος.

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR