counter

Στέργιος Νένες: Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη για τον ηθοποιό – Η επιστροφή στην τηλεόραση και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Στέργιος Νένες: Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη για τον ηθοποιό  – Η επιστροφή στην τηλεόραση και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”
Στέργιος Νένες: Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη για τον ηθοποιό – Η επιστροφή στην τηλεόραση και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη μία» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε ο Στέργιος Νένες με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση και την συμμετοχή του στην σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για το ρόλο του Νικόλα στο “Κωσταντίνου και Ελένης” που τον στιγμάτισε.

Δείτε επίσης - “Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου δεν είχα χρόνο τότε, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο”

Στέργιος Νένες – Η επιστροφή στην τηλεόραση και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Είναι πολύ καλή σειρά, πολύ καλό κίνητρο και κολακευτικό… το να βρεθεί μια δουλειά που να θέλουν να πάρεις μέρος. Δεν δίστασα καθόλου. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση του κόσμου μετά από τόσα χρόνια. Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά είναι επιλογή μου να μη ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού. Πάντα έκανα και άλλα πράγματα και εντελώς διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο και νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός. Δεν ξέρω αν ήταν απολύτως επιλογή μου», είπε αρχικά ο Στέργιος Νένες μια συνέχισε για το “Κωνσταντίνου και Ελένης”:

«Τα πρώτα χρόνια των επαναλήψεων με απασχόλησε πολύ και η γνώμη μου γήταν ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να βρεθώ σε μια σειρά γιατί είχα “καεί”. Στη συνέχεια, το έλυσα στο μυαλό μου, γιατί δούλεψα με ανθρώπους που εκτιμούσα. Έπαψε να μου είναι ενδιαφέρον το να αναζητήσω απάντηση. Παραμένει πολύ καλή διάθεση των ανθρώπων που με πλησιάζουν οπότε δεν μπορεί να μην είναι κι από μένα έτσι. Το αισθάνομαι και για λόγους ευγένειας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Στέργιος Νένες:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR