counter

Στέλλα Μιζεράκη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα μετά το τέλος του Power of Love!

Στέλλα Μιζεράκη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα μετά το τέλος του Power of Love!
Στέλλα Μιζεράκη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα μετά το τέλος του Power of Love!

Η Στέλλα Μιζεράκη παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον αγαπημένο της Πάνο Ζάρλα και τη σχέση τους μετά το τέλος του Power of Love.

Πιστεύεις ότι ο Πάνος είναι ο άντρας της ζωής σου;

Ο Πάνος είναι ένας άνδρας με πολλά θετικά στοιχεία γι’ αυτό και τον επέλεξα να είναι στη ζωή μου. Είναι σπάνιο και πολύ χαρισματικό παιδί, έχει πολύ χιούμορ, είναι χαρούμενος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει την κάθε μου μέρα πιο όμορφη. Με προσέχει και είναι δίπλα μου σε ότι και αν χρειαστώ γιατί έχει πολύ αγάπη μέσα του και θετική ενέργεια την οποία την μεταδίδει. Χαίρομαι πολύ που βρίσκεται στη ζωή μου. Έχει τα χαρακτηριστικά ίσως και του τέλειου άντρα που φανταζόμουν για τα δικά μου πρότυπα. Αν είναι ο άντρας της ζωής μου θα το δείξει ο χρόνος.

Πώς εξελίχθηκε η σχέση σας από την στιγμή που φύγατε από το παιχνίδι;

Ήδη μέσα από το παιχνίδι είχα μια ολοκληρωμένη γνώμη για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Πάνου. Σίγουρα το άγνωστο γεμίζει ερωτηματικά και συγκεκριμένα για το πως θα εξελισσόταν η σχέση μας μετά το παιχνίδι χωρίς κάμερες και χωρίς άλλους παράγοντες γύρω μας. Μπορώ να πω πως η σχέση μας εξελίχθηκε ακόμα καλύτερα απ’ όσο φανταζόμουν Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Βρισκόμαστε καθημερινά στα γυρίσματα του «Σκάσε και κολύμπα» και κάνουμε πολλά πράγματα μαζί στην καθημερινότητα μας. Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο φροντίζουμε να τον γεμίζουμε δημιουργικά με κοινές δραστηριότητες να βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους και επίσης σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR