counter

Στέφανος Κασσελάκης: Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό - Πότε και πού παρουσιάζεται

Στέφανος Κασσελάκης: Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό - Πότε και πού παρουσιάζεται
Στέφανος Κασσελάκης: Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό - Πότε και πού παρουσιάζεται

Το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό έφτασε, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" την Τετάρτη (06/03).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (Κ.Ε.Ε.Μ.) στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης την περασμένη εβδομάδα, είχε μιλήσει για τη στρατιωτική του θητεία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε επίσης: Στέφανoς Kασσελάκης: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μπέο - "Είχαμε μια σύντομη συνομιλία με βιντεοκλήση"

"Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα. Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες" είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR