counter

Στέφανος Βούρος: "Είχαν γράψει σε μια εφημερίδα πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας"

Στέφανος Βούρος: "Είχαν γράψει σε μια εφημερίδα πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας"
Στέφανος Βούρος: "Είχαν γράψει σε μια εφημερίδα πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας"

Στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και στη Ζωή Κρονάκη μίλησε ο Στέφανος Βούρος, γιος του Γιάννη Βούρου και της επίσης ηθοποιού Νταίζης Σεμπεκοπούλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το TikTok, αλλά και πως κατάφερε να μετατρέψει την αναπηρία του σε δύναμη ζωής.

Δείτε επίσης! Η αποκάλυψη του Γιάννη Βoύρου: “Η Μαρία- Λουίζα με ρώτησε αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το επίθετό μου”

Όσα είπε ο Στέφανος Βούρος

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Ήταν πολύ εύκολα τα παιδικά μου χρόνια. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου.

Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά», είπε ο Στέφανος Βούρος.

Ο Στέφανος Βούρος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα».

Κλείνοντας, ο Στέφανος Βούρος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το TikTok: «Ξεκίνησα να διακωμωδώ την αναπηρία μου και να αυτοσαρκάζομαι στα βίντεο στο Τικ Τοκ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR