counter

Στεφανία Γουλιώτη: Το μήνυμα μετά την είσοδό της στο “Maestro” και το δημόσιο ευχαριστώ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στεφανία Γουλιώτη: Το μήνυμα μετά την είσοδό της στο “Maestro” και το δημόσιο ευχαριστώ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Στεφανία Γουλιώτη: Το μήνυμα μετά την είσοδό της στο “Maestro” και το δημόσιο ευχαριστώ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Maestro την είσοδό της έκανε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η ηθοποιός ενσάρκωσε την Αλεξάνδρα, την πρώην σύζυγό του Ορέστη και η ίδια καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της.

Δείτε επίσης - Maestro: Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδό της στη σειρά και το Twitter την αποθέωσε

Στεφανία Γουλιώτη – Το μήνυμα μετά την είσοδό της στο “Maestro”

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου η Στεφανία Γουλιώτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τους ακολούθους της, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον ρόλο που της έδωσε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο!!

Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα!!

Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές . Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια. Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον. Σε αυτό η Αλεξάνδρα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά!

Με συγκινεί η γυναίκα που επιθυμεί παιδί μα δεν μπορεί , η γυναίκα που κακοποιείται, η γυναίκα που θυσιάζει τις προσωπικές επιθυμίες για τα παιδιά της, η αδύναμη , εκείνη που παλεύει να βρεί μια θέση στην κοινωνία, εκείνη που δεν κοιμάται τα βράδια γιατί νιώθει μόνη, εκείνη που βλέπει τη νιότη να χάνεται, εκείνη που κουβαλάει το νεκρό παιδί μέσα στην κοιλιά της, εκείνη που μεγαλώνει την αγκαλιά της να χωρέσουν κι άλλα παιδιά χωρίς γονείς απο τις βόμβες που πέφτουν, εκείνη που έκανε παιδιά χωρίς να θέλει , εκείνη που φοβάται να εκφράσει τις βαθιές επιθυμίες της , εκείνη που αγαπά το «λάθος» άνθρωπο , εκείνη που προδόθηκε και άλλες πολλές πολλές πολλές.

Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο! Σας ευχαριστώ και πάλι αλλά κυρίως @christopherpapakaliatis για την υπέροχη ιστορία που με έβαλες να πώ!

Και τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο συνεργείο που με τη βοήθειά του επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!», έγραψε η Στεφανία Γουλιώτη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR