counter

Στεφανία Γουλιώτη: Η απώλεια που τη συγκλόνισε! "Ήταν ο πρώτος μου έρωτας…"

Στεφανία Γουλιώτη: Η απώλεια που τη συγκλόνισε! "Ήταν ο πρώτος μου έρωτας…"
Στεφανία Γουλιώτη: Η απώλεια που τη συγκλόνισε! "Ήταν ο πρώτος μου έρωτας…"

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Στεφανία Γουλιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια που τη στιγμάτισε, όταν στην ηλικία των 11 ετών έφυγε από τη ζωή, ο πρώτος της έρωτας.

Ρίξτε μια ματιά! Στεφανία Γουλιώτη: "Μεγάλη ιστορία τι θεωρώ εγώ φυσιολογικό ζευγάρι"

Στεφανία Γουλιώτη – Η απώλεια που τη συγκλόνισε

Η Στεφανία Γουλιώτη μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, εξομολογήθηκε πως όταν πέθανε αγαπημένος φίλος της, τραυματίστηκε ψυχικά.

«Διάλεξα το θηλέων γιατί ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι. Ήμασταν 11 χρονών. Ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Με αυτό το παιδί παίζαμε μαζί στο θέατρο, κάναμε μαζί αγγλικά, όλα τα κάναμε μαζί.

Ήταν ο πρώτος μου έρωτας αυτό το αγόρι. Αυτό, έκανε μια ρήξη μέσα μου τρομερή σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελα να πάω σε μικτό σχολείο. Επειδή έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες όπως αυτή, του ότι θα πάω σε σχολείο θηλέων ώστε να μην υπάρχουν αγόρια και να μη ξαναβιώσω αυτή την απώλεια, δηλαδή γίνονται κάποια αυτοματισμοί.

Μετά, ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχεις μια αντίδραση σε εκείνο. Συμβαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί με πάρα πολύ κόπο. Γίνονται κάποιες συναισθηματικές ρήξεις και μετά λες “γιατί είναι έτσι:” μετά αρχίζεις και τα ερμηνεύεις. Ο μπαμπάς μου δεν ήξερε να έρθει κοντά μου συναισθηματικά, ήταν ναυτικός και συναισθηματικά δύσκολος και αυτός αλλά δεν ξέρανε κιόλας οι άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR