counter

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους
Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Μέχρι σήμερα, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση που έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Τριβυζάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει και δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού με τον Παναγιώτη Τριβυζά – “Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά”

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς για τον χωρισμό του

«Δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα Μέσα. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR