counter

Σταύρος Ζαλμάς: "Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι"

Σταύρος Ζαλμάς: "Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι"
Σταύρος Ζαλμάς: "Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, το δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή χρήση της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Δείτε επίσης - Ο Σταύρος Ζαλμάς στο FTHIS.GR: O "Έρωτας Φυγάς", η σχέση με τον χρόνο και η απουσία από την τηλεόραση

Στη συνέχεια ο Σταύρος Ζαλμάς εξομολογήθηκε: «Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα».

Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Σταύρος Ζαλμάς:

Photo credits – ndp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR