counter

Stan & Βέρα Σωτηροπούλου: H φωτογραφία με τις βέρες τους λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους!

Stan & Βέρα Σωτηροπούλου: H φωτογραφία με τις βέρες τους λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους!
Stan & Βέρα Σωτηροπούλου: H φωτογραφία με τις βέρες τους λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους!

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου ο Stan ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα Σωτηροπούλου.

Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια σχέσης το ερωτευμένο ζευγάρι δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους.

Το μυστήριο τελέστηκε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, με τον τραγουδιστή να φτάνει πρώτος στην εκκλησία συνοδευόμενος από τον πατέρα του και την παρουσία μουσικών οργάνων.

Κουμπάροι του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Στράτου Αντιπαριώτη, Βασίλης Πέτρου και η φίλη της νύφης, Παρύσατις Κατηρίδου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Πέτρο Πυλαρινό και τους Alcatrash στο τραγούδι.

Δείτε επίσης! Stan & Βέρα Σωτηρoπούλου: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού στη δεξίωση μετά τον γάμο τους και το συμβολικό τραγούδι που επέλεξαν (Βίντεο)

Οι βέρες του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου απολαμβάνουν τις διακοπές τους, περνώντας όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, ο Stan δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους τις χρυσές βέρες τους.

Κρατώντας το χέρι της συζύγου του και με θέα τη θάλασσα, ο Stan έγραψε στην φωτογραφία: «Ευλογημένος».

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR