counter

Stan: Από την πισίνα στο κρεβάτι του -PHOTO

Stan: Από την πισίνα στο κρεβάτι του -PHOTO
Stan: Από την πισίνα στο κρεβάτι του -PHOTO

STAN

Μια φωτογραφία από το κρεβάτι του στο ξενοδοχείο της Κύπρου δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ο Stan. Το είδωλο της νεολαίας, βρέθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου για μία προγραμματισμένη συναυλία.

Η συναυλία του Stan στην Κύπρο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και περισσότεροι από 3.000 κόσμου βρέθηκαν στον χώρο που πραγματοποιήθηκε για να τον απολαύσουν.

Stan πισίνα

"Getting ready before the show... That's why I love Limassol, that's why I love Cyprus", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, αρκετές ώρες πριν την συναυλία του στην Λεμεσό. Ο Stan, έφτασε πολύ νωρίτερα στο νησί της Αφροδίτης, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει χρόνο για χαλάρωση στην θερμαινόμενη πισίνα αλλά και το spa του ξενοδοχείου. "Καλημέρα απο το κρεββάτι μου στην Κύπρο! Απόψε το πρόγραμμα λέει ΤΕΑΤΡΟ. Θα σας δω εκεί", έγραψε ο Stan μόλις ξύπνησε στο ξενοδοχείο του. Λίγο αργότερα, επιβιβάστηκε στην πτήση για Αθήνα, προκειμένου να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μιας και εμφανίζεται στο ΤΕΑΤΡΟ με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη και την Τάμτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR