counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αποκάλυψη στο Happy Day! "Δεν ξέρω αν έπρεπε να το πούμε, είναι στην τελική φάση να γεννήσει"

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε on air στο Happy Day ότι  γνωστή δημοσιογράφος μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει και μάλιστα είναι στη τελική ευθεία του τοκετού.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία εργαζόταν για πολλά χρόνια σε μεγάλα κανάλια, μεταξύ αυτών ο ΑΝΤ1 αλλά και ο Alpha, ωστόσο έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  Λεπτομέρειες για τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και ο Δήμος Βερύκιος είπε ότι το ζευγάρι πολύ σύντομα θα κρατάει στα χέρια του το πρώτο του παιδί.  «Μου στέλνει η μαία από γνωστό μαιευτήριο ότι είναι στην τελική φάση για να γεννήσει μία φίλη σας, φίλη μας, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο περιστατικό στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Αποπειράθηκαν να κλέψουν την τσάντα δημοσιογράφου την ώρα της ζωντανής σύνδεσης

«Με το καλό! Δε ξέρω αν έπρεπε να το πούμε» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Γιατί να μην το πούμε;».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR