counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μάνο Δασκαλάκη: “Ήταν λες και πήγαινε για φωτογράφιση, με ξένισε αυτό”

Την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η ανακρίτρια σχολίασε το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day”.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! “Καταπέλτης” ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: “Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα…”

Η παρουσιάστρια τόνισε πως η εμφάνιση του Μάνου την ξένισε, καθώς δεν έχει δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο. Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR