counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Fay’s Time: "Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο, αυτό με την άδεια καρέκλα"

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που βγήκε κανονικά στον αέρα, ενώ η ίδια απουσιάζει λόγω του θανάτου του πατέρα της σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day”.

Η παρουσιάστρια συμφώνησε με την Δημήτρη Ουγγαρέζο τονίζοντας πως αυτό με την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά την βρήκε αντίθετη.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά"

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα…Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός για τους δικούς του λόγους, καλώς ή κακώς οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο. Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία. Θα μπορούσαν να πουν ότι η ψυχή μας, η καρδιά μας, το συναίσθημά μας είναι δίπλα στη Φαίη μας. Από κει και πέρα ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή, πάμε στη θεματολογία μας, η σκέψη μας μαζί σου. Αυτό με την άδεια καρέκλα και το συναίσθημα το έντονο…», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Happy Day”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR