counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια, να κάνω νοήματα στον αέρα"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια, να κάνω νοήματα στον αέρα"
Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια, να κάνω νοήματα στον αέρα"

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε το Σάββατο 33/9  η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην εκπομπή της, στο ενδεχόμενο να την απολαύσουμε στο τιμόνι της παρουσίασης ενός άλλου προγράμματος αλλά και στη Φαίη Σκορδά και στην αλλαγή ώρας της εκπομπής της.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Στο Happy Day νιώθουμε οικογένεια. Όταν είμαστε καλά, δεν σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε την ομάδα. Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει τέτοια διαδρομή και καριέρα που του επιτρέπουν να λέει τη γνώμη του. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και το εκφράζω δυναμικά και στον αέρα. Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια και να κάνω νοήματα στον Δημήτρη στον αέρα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω. Έχω πει ότι θα ήθελα να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων αλλά είναι στο βάθος του τούνελ. Το 10:00-13:00 δεν μου έχει προταθεί ποτέ, μου αρέσει αυτό που κάνω. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με ματιά ντοκιμαντέρ, σαν του Σταύρου Θεοδωράκη στο άμεσο μέλλον» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε επίσης - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μακροσκελής ανάρτηση για την κουνιάδα της! "Δεν είναι απλά η αδελφή του συζύγου μου..."

Παράλληλα, σε ερώτηση για την Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Η Φαίη έχει υπηρετήσει τη μεσημβρινή ζώνη, μπορεί να κάνει τα πάντα. Και στο βραδινό πέρσι ήταν υπέροχη. Κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της αλλά δεν είδα μία διαφορετική Φαίη το μεσημέρι. Είναι άδικο να κρίνουμε τώρα αν είναι επιτυχημένη η μετάβασή της σε άλλη ώρα. Για να είπε το ναι, επειδή έχει ισχυρό συμβόλαιο που την προστατεύει σε αυτό που θέλει, τα επιχειρήματα του ΣΚΑΪ θα την έπεισαν».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Photo Credits: NDP\Instagram @stam_tsimtsili

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR