counter

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του για τη νοσηλεία στο "Δαφνί" & η κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος εδώ και μια βδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ για την εφημερίδα On Time η Σάσα Σταμάτη. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Ο Θάνος Βάγιος μετέφερε το σχετικό ρεπορτάζ στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ η Άρια Καλύβα αποκάλυψε ότι η νοσηλεία είναι ακούσια, δηλαδή ο ίδιος ζήτησε να νοσηλευτεί. Η μητέρα του ηθοποιοιύ, Δώρα, μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε για τον Σταμάτη Γαρδέλη:

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Σκορδά & Γαρδέλη: "Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι δική μου εκπομπή - Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε"

"Κάνει κάτι εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό είναι. Δεν είναι τίποτα, καλά είναι, μιλάω μαζί του. Θα βγει αυτή τη βδομάδα, καλά είναι... μια χαρά είναι". 

"Παλιά η κοινωνία στιγμάτιζε και τους ανθρώπους που ήταν σε κατάθλιψη, που πάθαιναν κτρίσεις πανικού, εγώ έχω πάθει κρίσεις πανικού. Είναι και αυτό μια ασθένεια. Μην στιγματίζουεμ ανθρώπους που κάποια στιγμή, επειδή πιέστηκαν..."ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας. 

Από τη μεριά της η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως ο Γιώργος Λιάγκας και δυστυχώς το στίγμα υπάρχει ακόμα. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR