counter

Σταματάει το μιούζικαλ “Ηairspray” λόγω κορονοϊού

Σταματάει το μιούζικαλ “Ηairspray” λόγω κορονοϊού
Σταματάει το μιούζικαλ “Ηairspray” λόγω κορονοϊού

Ημέρα με την ημέρα αυξάνεται ο αριθμός των θεατρικών παραστάσεων που σταματούν λόγω κορονοϊού.

Τα μέτρα πρόληψης κάνουν τον περισσότερο κόσμο να αποφεύγει τις συναθροίσεις και έτσι έχει ως αποτέλεσμα οι θεατές στα θέατρα να μειώνονται κατά πολύ.

Έτσι λοιπόν, για αυτό το λόγο αλλά και για την προστασία της δημόσιας υγείας, το μιούζικαλ “Ηairspray” στο θέατρο Ακροπόλ ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Στο έργο πρωταγωνιστούσαν οι: Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Κόκλας, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Μαριάννα Γερασιμίδου, Κατερίνα Σούσουλα, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίουμέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Λόγω της κατάστασης που επικρατεί και της αναγκαιότητας να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία μεν ,αλλά και υπευθυνότητα τα όσα γίνονται ,οι παραστάσεις του Hairspray,σταματούν . Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,όλους αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ τους υπέροχους ,υπέρ ταλαντούχους ανθρώπους ,με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ. Με ηρεμία ,σωστή ενημέρωση και τήρηση των μέτρων πρόληψης κ προστασίας ,όλα θα πάνε καλά», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR