counter

Στάθης Σχίζας: Τι του λέει η κόρη του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους;

Στάθης Σχίζας: Τι του λέει η κόρη του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους;
Στάθης Σχίζας: Τι του λέει η κόρη του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους;

Δηλώσεις στην κάμερα του «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Στάθης Σχίζας. Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο «Survivor All Star», στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και τις σχέσεις που έχει με την κόρη του.

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό σήμερα, το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή. Αν πάω η Αλεξάνδρα και η κόρη μου θα μου λείψουν περισσότερο από όλους» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει η κόρη του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο επιχειρηματίας τόνισε: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις τη γυναίκα σου. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ.

Επίσημα είμαστε μαζί, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος. Η κόρη μου δεν έχει δει την Αλεξάνδρα πολλές φορές. Δεν προλαβαίνουμε κιόλας, γιατί φεύγουμε το πρωί και γυρνάμε το βράδυ. Το παιδί κοιμάται από τις 9, έχει σχολείο, φροντιστήριο… Ξέρει τα πάντα για μένα και την Αλεξάνδρα. Της αρέσει κιόλας. Μου λέει ότι είναι πολύ ωραία η Αλεξάνδρα. Τη συμπαθεί πάρα πολύ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR