counter

Στάθης Σχίζας: Μας δείχνει το νέο του σπίτι μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας: Μας δείχνει το νέο του σπίτι μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Στάθης Σχίζας: Μας δείχνει το νέο του σπίτι μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας δέκα περίπου μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδειξε στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό ΣουΣού», το νέο του σπίτι.

Ο πρώην νικητής του Survivor έχει μετακομίσει σε ένα λαμπερές διαμέρισμα με θέα όλη την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, μένει στον 7ο όροφο μια πολυκατοικίας στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα ενώ στον επάνω όροφο του σπιτιού του έχει δημιουργήσει ένα μικρό δωμάτιο όπου είναι το ησυχαστήριό του.

«Απ΄ όσο ξέρω θα ξαναγίνει το Survivor. Δε ξέρω αν θα πάω, νομίζω ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ… Αν είναι να γεμίσει κάποια στιγμή το σπίτι, θα γεμίσει. Στη ζωή δεν εκβιάζεις τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, γίνεται. Είμαι αρκετά της συντροφικότητας» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

«Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, δε μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι μόνος μου. Σε αυτή όμως τη φάση της ζωής μου μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω να είμαι μόνος μου, να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, τα μαγαζιά μου, το παιδί μου» πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε επίσης - Στάθης Σχίζας για Αριστομένη Γιαννόπουλο: "Δεν είχα σκοπό να τον προσβάλλω"

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Στάθης Σχίζας εξομολογήθηκε: «Ίσως το Survivor να έπαιξε ρόλο στον χωρισμό μας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όταν γύρισα τη δεύτερη φορά, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Γι’ αυτό κάτσαμε κάτω, τα συζητήσαμε και τελείωσε. Είμαι καλύτερα όσο περνάει ο καιρός… Νομίζω το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά. Προσωπικά δεν έχω προκαλέσει ποτέ για τίποτα, είμαι ο ίδιος με αυτό που ήμουν πριν πάω στο Survivor και γίνω γνωστός, που δε μου αρέσει καν αυτός ο όρος.Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω το Survivor. Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, η Αλεξάνδρα με βοήθησε πολύ».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το νέο σπίτι του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό του:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR