counter

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Τη δικάσανε χωρίς στην ουσία να εννοεί αυτό"

Στην κάμερα της εκπομπής "I Love ΣουΚου" και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Στάθης Σχίζας από τα παρασκήνια του "Just the two of Us".

Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, απάντησε για την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης! J2US: Βίκυ Σταυροπούλου σε Στάθη Σχίζα! "Εγώ νόμιζα είσαι ηλεκτρολόγος γιατί του άλλαξες τα φώτα αγάπη μου"

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, σίγουρα δεν αισθάνομαι Σάκης Ρουβάς. Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φοβερή, δεν υπάρχει, έχει δείξει μια συμπάθεια και τη συμπαθώ κι εγώ πολύ. Φιλιά πολλά κιόλας, αν το δει», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια απάντησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η κοπέλα δεν το εννούσε κακοπροαίρετα. Επειδή την ξέρω, είπε συγκεκριμένα πράγματα. Καλώς ή κακώς υπάρχει και το μοντάζ, να βγάλουμε κάνα τίτλο. Εννοούσε ότι με βοήθησε όταν ήμουν στο Survivor. Κι εγώ την είχα βοηθήσει όταν κι αυτή ήταν στο J2US. Αλλά πραγματικά στεναχωρήθηκα που πήρε τόσο μεγάλη έκταση και τη δικάσανε χωρίς στην ουσία να εννοεί αυτό ακριβώς».

Να θυμίσουμε, πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δηλώσει: «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες. Ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR