counter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Άλλαξε όνομα στο προφίλ του στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου"

Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Άλλαξε όνομα στο προφίλ του στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου"
Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Άλλαξε όνομα στο προφίλ του στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου"

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου προέβη το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Λύτρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του παρουσιαστή, ανέφερε αρχικά ότι η εντολέας του εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο.

Παράλληλα ο κ. Λύτρας ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον των Αρχών στην απολογία του, με το που αφέθηκε ελεύθερος δεν διέγραψε τα προφίλ του στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, αλλά απλώς άλλαξε όνομα!

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του. Δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Αυτός έχει τους κωδικούς. Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Πήγε και άλλαξε το όνομα προφίλ του. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς. Δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας, εξηγώντας παράλληλα ότι ποινικά δεν αλλάζει κάτι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι δύο έχουν προσπαθήσει να δουν αν υπάρχει βίντεο και δεν έχουν βρει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να κατεβάσεις αυτά τα βίντεο. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε τεχνικό, είναι υπερβολικά δύσκολο και πολύ δαπανηρό».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR