counter

Σπύρος Σαραφιανός: Συγκλονίζει ο ηθοποιός - "Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε"

Σπύρος Σαραφιανός: Συγκλονίζει ο ηθοποιός - "Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε"
Σπύρος Σαραφιανός: Συγκλονίζει ο ηθοποιός - "Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε ο Σπύρος Σαραφιανός. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη συνύπαρξη που είχε στα παιδικά του χρόνια με την μητριά του, αλλά και με την μητέρα της.

Διαβάστε επίσης!  Συγκλονίζει σύζυγος ηθοποιού του “Σασμού” – “Είχα μία απόπειρα βιασμού στα 18”

«Με την γυναίκα του πατέρα μου άρχισε ένα άλλο κεφάλαιο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη η συνύπαρξη μαζί της. Η μητέρα της γυναίκας του πατέρα μου ήταν το δύσκολο πρόβλημα, δεν με χώνευε ποτέ εμένα. Γιατί ήμασταν “τα παιδιά του άνδρα της κόρης μου” και δεν μας ήθελε ποτέ η γιαγιά. Οπότε το δωμάτιο μου είχε ένα τζάμι ημιδιαφανές στην πόρτα και παρακολουθούσε συνεχώς να δει τι κάνω εγώ στο δωμάτιο. Αφού έκανα και διάφορα σκηνικά, δηλαδή μέχρι και την ασφάλεια φώναξα στο σπίτι, γιατί η γιαγιά έκρυβε τα χρυσαφικά της κόρης της και μας κατηγορούσε ότι της τα κλέψαμε.

Μια μέρα κοιμάμαι εγώ στο δωμάτιο, εννιά η ώρα το πρωί και ξυπνάω από ένα δυνατό χαστούκι. Τρώω ένα δυνατό χαστούκι στον ύπνο μου, ξυπνάω έντρομος και βλέπω τη γιαγιά να φεύγει από πάνω μου, να πηγαίνει στο δωμάτιο της, να ξαπλώνει, να βάζει τα χέρια στο στήθος της και να πεθαίνει. Έτσι πέθανε η γιαγιά. Aυτό είναι από ταινία. Και πέθανε προφανώς ευτυχισμένη γιατί μου είχε δώσει το χαστούκι.

Στη γυναίκα του πατέρα μου άρεσε η πραλίνα φουντουκιού, εγώ δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα φάει ποτέ. Μια μέρα ανοίγω το ψυγείο και βλέπω αυτό περίεργο βάζο, τρώω μια κουταλιά και μου άρεσε. Τρώω και μια δεύτερη, αυτές τις δυο κουταλιές έφαγα και το αφήνω. Ερχόμενη αυτή στο σπίτι, πάει να φάει και βλέπει ότι λείπουν δυο κουταλιές. Γίνεται έξαλλη. Από εκείνη τη μέρα μέσα στο σπίτι κλείδωνε την κουζίνα και εγώ, για να πιώ νερό, είχα μόνο το μπάνιο και έπινα νερό από εκεί με τις χούφτες μου», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Σαραφιανός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR