counter

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10 το βράδυ;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10 το βράδυ;
Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 10 το βράδυ;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο ΒΗΜΑgazino και τη δημοσιογράφο, Έρη Βαρδάκη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πολυσυζητημένο σποτάκι για τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε γιατί τηλεφώνησε στις 10 το βράδυ στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έχετε σκεφτεί ότι ο ιστορικός του µέλλοντος πιθανότατα να µελετά το ενημερωτικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστήσατε για την COVID-19 και σηµάδεψε τις ημέρες της καραντίνας µας;

Όχι. Ποτέ. Κάπου διάβασα όμως ότι σε μερικά χρόνια θα ρωτάνε τους μαθητές ποιος είπε το «νίπτω τας χείρας μου» και θα απαντούν «ο Σπύρος Παπαδόπουλος». E, γέλασα πολύ.

Μιλώντας για την COVID-19, την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά πώς την κρίνετε;

Να σου πω την αλήθεια, δεν παρακολουθώ στενά την πολιτική. Δεν βλέπω ειδήσεις. Αλλά έχω μια αίσθηση που σπάνια πέφτει έξω. Όταν ήρθε η ΝΔ στα πράγματα μού φάνηκε ότι είχαν σχέδιο, ότι ήταν οργανωμένοι, δουλεμένοι. Στην πανδημία είναι κοινώς αποδεκτό ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν κάλεσαν τους ημέτερους. Ακόμα και εμένα που με φώναξαν για το σποτάκι. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιον φίλα προσκείμενο. Δεν το έκαναν, ενώ ξέρουν ότι δεν ανήκω στον χώρο τους. Τώρα, δεν θέλω να μπω στον άξονα της πολιτικής τους. Δεν ξέρω αν περνάνε αντιεργατικά νομοσχέδια, για παράδειγμα. Μπορεί και να περνάνε. Δεν το γνωρίζω. Εγώ μιλώ για την αίσθηση που έχω.

Αν δεν απατώµαι, συνοµιλήσατε µία φορά τηλεφωνικά µε τον Πρωθυπουργό.  

Δύο. Εντάξει, την πρώτη φορά με κάλεσε στο τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει. Τη δεύτερη τού τηλεφώνησα εγώ. Καθόμουν με τους φίλους μου και είδαμε ένα video στο Facebook με έναν νεαρό φοιτητή στο αεροδρόμιο που έλεγε ότι καμιά 80αριά, αν θυμάμαι καλά, Έλληνες φοιτητές είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Μου λένε οι φίλοι μου, «δεν παίρνεις τον Μητσοτάκη;». Ήταν 10 το βράδυ, τηλεφωνώ στο γραφείο του και πράγματι το σηκώνει μια κοπέλα. Μου λέει: «Δεν είναι εδώ. θα τον ειδοποιήσω όμως ότι πήρατε να σας καλέσει». Kαι πράγματι, σε πέντε λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνος. Του εξηγώ την κατάσταση και απαντά: «Σε ευχαριστώ που με κάλεσες για κάτι που δεν σε αφορά. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος. Έχω ειδοποιήσει τον Χαρδαλιά. Αυτό είναι το κινητό μου. Κράτα το». Νομίζω αυτή η στάση δείχνει κάτι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR