counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια - "Έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα, πάντα παρατονισμένο"

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια - "Έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα, πάντα παρατονισμένο"
Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια - "Έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα, πάντα παρατονισμένο"

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή το κάλεσμα που έκανε το ΣΕΗ για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, έβαλε τα γέλια και είπε: «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι  έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Και το πρωί που ήρθα και μετά στη διακοπή δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».

Διαβάστε επίσης: Aλέξης Kούγιας: Έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρo Mπιμπίλα – "Μόνο τον Mπίμπιλα είδα"

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Πράγματι απίστευτες πάντα οι δηλώσεις του κ. Κούγια, ότι μόνο εμένα έβλεπε στην αίθουσα του Δικαστηρίου στην δίκη Λιγνάδη.. Μάλιστα στο κάλεσμα που κατ' αυτόν έκανα εγώ και όχι σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ του ΣΕΗ.. Η αίθουσα μετά βίας χωράει 15 άτομα και από αυτά οι μισοί ήταν ηθοποιοί, ( κι όχι ο Γ.Γ . Aris Laskos o οποίος την ίδια ώρα ήταν στο ακροατήριο της δίκης Φιλιππίδη). Στον διάδρομο απ έξω και αναγκαστικά αφού δεν χωρούσαν μέσα, συνωστίζονταν και με προσοχή λογω κορονοϊού πολλοί ηθοποιοί.. Κρίμα που όλους αυτούς δεν τους αναγνωρίζει (είναι και οι μάσκες) κι έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμενο!!!!».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR