counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση του μετά την εμφάνιση στην Βουλή με το πουκάμισο που προκάλεσε αντιδράσεις

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση του μετά την εμφάνιση στην Βουλή με το πουκάμισο που προκάλεσε αντιδράσεις
Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση του μετά την εμφάνιση στην Βουλή με το πουκάμισο που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής την Δευτέρα 3/7, όπου επέλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο με παπαγάλους.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και ηθοποιός απάντησε για την συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή πως: «Δε με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων, γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δε πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί. Όσον αφορά τα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου».

Ρίξτε μια ματιά! Θάνος Τζήμερος για Σπύρο Μπιμπίλα: "Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή"

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το πουκάμισο με παπαγάλους

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως λατρεύει τα ζώα, ποζάροντας με τους παπαγάλους του.

«Με άπειρη χαρά και ευθύνη μπαίνουμε σιγά σιγά στο νέο κλίμα του σπουδαίου χώρου που πάμε να υπηρετήσουμε. Άσχετα με τα ύποπτα, υποκινούμενα συνεχιζόμενα κακεντρεχή σχόλια υποκριτών νεουπερσυντηρητικών, ψευτοσεμνότυφων, αντιδημοκρατών που δεν σέβονται την ελευθερία της έκφρασης και τις ιδιαιτεροτητες άλλων ανθρώπων,  ιδιαίτερα όταν είναι καλλιτέχνες, εμείς προχωράμε μπροστά χωρίς να αλλάζουμε  τις προσωπικότητες και τον χαρακτήρα μας με μόνο στόχο να υπηρετήσουμε τα προβλήματα των πολιτών (υγειά, παιδεία, ανεργία, ακρίβεια, έλλειψη συλλογικών συμβάσεων, εργασιακός μεσαίων κλπ).  Η αγάπη μου  και για τα αδέσποτα ζώα και το ενδιαφέρον μου για τα υπέροχα πτηνά,  τους παπαγάλους που κατακλύζουν πλέον την Αθήνα θα παραμείνουν πηγή έμπνευσης. Tο υπέροχο πολυσυζητημένο πουκάμισο με τα παπαγαλάκια είναι vintage και δώρο του αείμνηστου σπουδαίου μου φίλου του θρυλικού ΒarBar.(Κώστας Παναγιωτόπουλος).Ευχαριστώ τον δημιουργό του υπέροχου ψηφιακού παπαγάλου με πουκάμισο α λα Μπιμπίλα που κατέκλυσε με χιούμορ και έντονα μηνύματα αγάπης το διαδίκτυο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP, Facebook/ Σπύρος Μπιμπίλας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR