counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για τον καβγά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - "Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα"

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (18/10) στο Happy Day, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στον αέρα, προκειμένου να μιλήσει για την απώλεια της Ματούλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η ένταση ανέβηκε ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τον κλείσει πρόωρα.

Λίγη ώρα μετά, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση για όσα έγιναν στον αέρα του Happy Day.

Διαβάστε επίσης: Eνταση στο Ηappy Day: Η Σταματίνα Tσιμτσιλή έκλεισε το τηλέφωνο στον Σπύρo Mπιμπίλα

«Δεν μπορώ πια να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα που δε μπορώ να απαντήσω, οφείλω να λέω ότι δε μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πως έχει φύγει ένας άνθρωπος. Λέω τα βασικά. Και δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Μάλιστα σε έναν άνθρωπο που έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές όλες τις εκπομπές με πολλή αγάπη.

Δεν έχω πρόβλημα με τη Σταματίνα, μια χαρά αισθάνομαι και εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ. Αλλά θα πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ούτε στους καλεσμένους που δίνουν τον χρόνο τους μπορούν να μη φέρονται σωστά, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν για μια συνέντευξη.

Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω όλοι όμως να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος. Εγώ έχω μια καλή διάθεση πάντα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR