counter

Σπύρος Φωκάς: Το νέο μήνυμα της συζύγου του - "Άλλη μια μάχη σήμερα"

Σπύρος Φωκάς: Το νέο μήνυμα της συζύγου του - "Άλλη μια μάχη σήμερα"
Σπύρος Φωκάς: Το νέο μήνυμα της συζύγου του - "Άλλη μια μάχη σήμερα"

Τη δική του μάχη συνεχίζει να δίνει ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών ο Σπύρος Φωκάς, που βρέθηκε στην εντατική, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πάντα κοντά του τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά που σε  ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, «πρόδωσε» πως ο Σπύρος Φωκάς βγήκε από την ΜΕΘ, ενώ δέχτηκε τις πρώτες επισκέψεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Το βιoγραφικό, οι γάμοι και η καριέρα στο Hollywood

Σε νέα της ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας η Λίλιαν Φωκά έγραψε: «Σπύρο μου.. Ψυχή μου. Άλλη μια μάχη σήμερα... Είσαι ο Αετός μου».

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Λόγω των αναθυμιάσεων ο Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Άλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι, προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη δύση της ζωής του. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της. Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς είχε να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη, αυτή με την εγχείρηση χολής.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR