counter

Σπύρος Φωκάς: Πέτυχε η δύσκολη εγχείρηση - Μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης

Σπύρος Φωκάς: Πέτυχε η δύσκολη εγχείρηση - Μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης
Σπύρος Φωκάς: Πέτυχε η δύσκολη εγχείρηση - Μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης

Ευχάριστα νέα για τον 85χρονο Σπύρο Φωκά, που μετά το κρίσιμο χειρουργείο στη χολή πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, είναι καλύτερα στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος έκανε πολύ κόσμο να καρδιοχτυπήσει τις προηγούμενες ημέρες με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε να αντιμετωπίσει, τώρα καλείται να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η μεγάλη περιπέτεια του Σπύρου Φωκά, που ζει εδώ και μερικά χρόνια στο Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν, ξεκίνησε περίπου πριν από έναν μήνα, τη μέρα που το Λουτράκι καιγόταν! Οι φλόγες που έβλεπε από το παράθυρο του  σπιτιού του έμοιαζε να καταπίνουν τα πάντα στην περιοχή! Με πολλά προβλήματα υγείας και σχεδόν κατάκοιτος στο κρεβάτι του, έπρεπε να αποφασίσει άμεσα αν θα έμενε εκεί και θα διακινδύνευε τη ζωή του ή θα μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έτσι και έγινε.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Το βιoγραφικό, οι γάμοι και η καριέρα στο Hollywood

Η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, επικοινώνησε με το νοσοκομείο, όπου και τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο, η υγεία του είχε ήδη κλονιστεί. Οι αναθυμιάσεις των καμένων, καθώς και το άγχος για να σωθούν προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο σε εκείνον όσο και στη σύζυγό του, η οποία μπήκε εσπευσμένα με έμφραγμα στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν και ο σύζυγός της. Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου στις εξετάσεις που υπέβαλαν τον ηθοποιό διαπίστωσαν και μια επικίνδυνη φλεγμονή. Αμέσως, του συνέστησαν να μπει στον προεγχειρητικό έλεγχο και στη συνέχεια για χειρουργείο στη χολή.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, ενώ την Τετάρτη (09/08) το βράδυ ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε, όπως προαναφέραμε, σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα, όπου για έναν μήνα θα είναι υπό παρακολούθηση με σκοπό να σηκωθεί και πάλι όρθιος.

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR