counter

Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη συνέντευξη της συζύγου του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη συνέντευξη της συζύγου του μετά την περιπέτεια της υγείας του
Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη συνέντευξη της συζύγου του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η Λίλιαν Παναγιωτοπούλου Φωκά παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο Σπύρος Φωκάς. Οι δυο τους είναι 15 χρόνια μαζί, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έκλεισαν 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Το όνομα «Σπύρος Φωκάς» της άνοιξε πόρτες εκεί όπου είχε μεγαλουργήσει εκείνος τις περασμένες δεκαετίες;

Από τον Σπύρο πήρε το μικρόβιο. Ο Σπύρος πάντα της έλεγε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι για να ζήσεις. «Είναι ένας συνεχής ανήφορος που όλο ανεβαίνεις. Θα πεινάσεις, θα πονέσεις πολύ. Εγώ ήμουν απλά τυχερός και όπως λένε βρέθηκα στην κατάλληλη θέση». Ο Σπύρος αποτρέπει τους νέους να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα, γιατί είναι επίπονο και ματώνουν συνεχώς οι καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Το βιoγραφικό, οι γάμοι και η καριέρα στο Hollywood

Πότε γνωριστήκατε με τον Σπύρο Φωκά;

Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε: «Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά». Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση!

Εχει θετικά και αρνητικά σημεία ο Σπύρος;

Θα σου πω ότι έχει μόνο ένα αρνητικό σημείο: είναι πολύ χαμηλών τόνων. Πολύ low profile για αυτό το επάγγελμα και για αυτό το όνομα που έχει δημιουργήσει.

Εχει μετανιώσει για πράγματα στη ζωή του;

Ο Σπύρος δεν μετανιώνει ποτέ για τις πράξεις του. Βέβαια, έχει κάνει λάθη που ακόμα και σήμερα μας τα λέει, αλλά δεν μετανιώνει, γιατί τα έκανε όταν ήταν νέος και άρα δικαιολογούνται λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Νιώθει σταρ;

Το μόνο που ξέρει είναι πόσο μετράει το ρολόι του. Οχι, καθόλου, αλλιώς θα είχε άλλη αντιμετώπιση. Είναι τόσο ήρεμος με την καριέρα του, με όσα έζησε, που δεν ξέρει πόσο μεγάλος υπήρξε.

Τόσο πολύ τον αγαπάτε λοιπόν και ας ζείτε σήμερα με μόνο μία πενιχρή σύνταξη;

Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου!

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας του τρόμαξε τους πάντες…

Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ισως γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας μάς δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR