counter

Σοκάρει πρώην παίκτρια του Survivor: "Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 15 μου"

Σοκάρει πρώην παίκτρια του Survivor: "Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 15 μου"
Σοκάρει πρώην παίκτρια του Survivor: "Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 15 μου"

Η Κατερίνα Χαλικιά έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και στη Σάσα Σταμάτη, με αφορμή την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καισαριανής.

Η αθλήτρια του μπάσκετ, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2018, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σε ηλικία 15 ετών είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο που προερχόταν από τον χώρο του αθλητισμού.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Χαλικιά: Η πρώην παίκτρια του Survivοr παντρεύτηκε στη Σύρο (Φωτογραφίες)

Όσα είπε η Κατερίνα Χαλικιά

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Όταν ήμουν 15 ετών κάποιος από τον χώρο του αθλητισμού, με πλησίασε με αγκάλιασε και εγώ αμέσως φοβήθηκα. Συνέχιζε αλλά εγώ έφυγα τρέχοντας», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Χαλικιά.

Η Κατερίνα Χαλικιά αποκάλυψε στη συνέχεια σχετικά με το τι της έλεγε για να την προσεγγίσει: «Έλα να πάμε μια βόλτα, να σου μιλήσω για το μπάσκετ να σε βοηθήσω. Επίσης, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όταν δούλευα σε μια καφετέρια. Ήμουν 19 ετών τότε η καφετέρια ήταν στο κέντρο της Αθήνας και ένας πελάτης ερχόταν κάθε μέρα για μένα και μου έλεγε ότι θα με προωθήσει στο χώρο της διαφήμισης και με καλούσε συνέχεια να με φωτογραφήσει στο στούντιό του. Ερχόταν κάθε μέρα. Είχε γίνει αφόρητος.

Εγώ ήμουν υπάλληλος και δεν μπορούσα να τον διώξω γιατί θα έχανα την δουλειά μου. Αναγκάστηκα μετά από λίγο καιρό να παραιτηθώ. Και έτσι έμεινα χωρίς δουλειά και αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό να παίξω μπάσκετ για να έχω εισόδημα».

Σχετικά με την υποψηφιότητά της, η ίδια, σημείωσε: «Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καισαριανής με τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο στο συνδυασμό “Ενωμένη Καισαριανή” γιατί θέλω να στηρίξω τις γυναίκες που έχουν υποστεί σωματική και λεκτική βία. Θέλω να στηρίξω τα νέα κορίτσια και τα νέα αγόρια για την βία και στον αθλητισμό που υπάρχει και στα σχολεία και γενικότερα θέλω να είμαι δίπλα στις γυναίκες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR