counter

Σοφιάνα Αβραμάκη: Μετά το Survivor πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου

Σοφιάνα Αβραμάκη: Μετά το Survivor πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου
Σοφιάνα Αβραμάκη: Μετά το Survivor πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου

Την Σοφιάννα Αβραμάκη τη γνωρίσαμε μέσα από το φετινό κύκλο του Survivor και είχε καταφέρει να γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες.

Η φυσικοθεραπεύτρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σοφιάννα Αβραμάκη: Η απάντηση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την αγκαλιά στον Άρη Σοϊλέδη σε σκάφος στο Survivor

Η Σοφιάννα Αβραμάκη πρωταγωνίστρια στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Κακοσαίου

Μάλιστα, η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κακοσαίος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Records με τίτλο “Κάνε Μας Την Χάρη ”.

Ο ταλαντούχος και τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα “φρέσκο” τσιφτετέλι, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και θα γίνει σύνθημα. Τη μουσική έγραψε ο ίδιος, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το συνθετικό του ταλέντο και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

Το “Κάνε Μας Την Χάρη” συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μοντέρνα και τη retro αισθητική. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας, ενώ δίπλα στον Γιώργο Κακοσαίο συμπρωταγωνιστεί η γοητευτική Σοφιάνα Αβραμάκη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα και ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR