counter

Σοφιάνα Αβραμάκη: Διέψευσε οργισμένη τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Σοφιάνα Αβραμάκη: Διέψευσε οργισμένη τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη
Σοφιάνα Αβραμάκη: Διέψευσε οργισμένη τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Μέσω ανάρτησής του στο TikTok, ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος αποκάλυψε πως η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η είδηση αυτή έκανε τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, παίρνοντας μεγάλη έκταση. Ωστόσο η πρώην παίκτρια του "Survivor" βγήκε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή "Γεια σου" και διέψευσε οργισμένη ότι είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. 

Η ίδια τόνισε παράλληλα πως είναι σε σχέση με κάποιον άλλον άνθρωπο και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τον γνωρίζει μόνο λόγω της δουλειάς της.

Διαβάστε επίσης: Aλέξανδρος Πασχαλάκης: Ζευγάρι με πρώην παίκτρια του "Survivοr" μετά τον χωρισμό του με την Eιρήνη Παπαδoπούλου;

"Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. 

Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα, για μια άλλη σχέση. 

Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτόν, λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος, γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και πήρε έκταση. Νομίζω όφειλα να πάρω θέση" είπε ενοχλημένη η Σοφιάνα Αβραμάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR