counter

Σοφία Βόσσου: "Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής δεν συνάδει με αυτά που μου λένε"

Σοφία Βόσσου: "Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής δεν συνάδει με αυτά που μου λένε"
Σοφία Βόσσου: "Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής δεν συνάδει με αυτά που μου λένε"

Σοφία Βόσσου

Για την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar, την κριτική που δέχεται και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MY tv.

Πριν από λίγες µέρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκποµπή «Για σένα» στο Mega Κύπρου, εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του επειδή σε ένα βίντεο του «YFSF» που έπαιξε στην πρωινή εκποµπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, δεν είδε –όπως χαρακτηριστικά ανέφερε– ούτε ένα πλάνο δικό σας. Σας ξάφνιασε η αντίδρασή του;  Όχι, καθόλου. Είναι ο Ανδρέας που ήταν πάντα. Παρορµητικός και ό,τι κάνει... το κάνει µε ένταση και πάθος. Όσοι τον ξέρουν εδώ και χρόνια, δεν είναι κάτι που δεν το περιµένεις από τον Ανδρέα.

Εσείς συµµερίζεστε την άποψή του, ότι δηλαδή δεν σας προωθούν όσο τους υπόλοιπους συµµετέχοντες του σόου; Αν τη συµµεριζόµουν, δεν θα ήµουν στον ΑΝΤ1. Αν πίστευα δηλαδή ότι υπάρχει δόλος από πίσω, δεν θα ήµουν στον ΑΝΤ1 και φυσικά ούτε στο «Your face sounds familiar». Για να είµαι ακόµη στο σόου, αυτό σηµαίνει ότι είµαι καλά, κάνω πράγµατα που µου αρέσουν και δεν αντιµετωπίζω κανένα πρόβληµα.

Αλήθεια, πιστεύετε ότι τα πιο φρέσκα πρόσωπα προωθούνται περισσότερο από τους παλαιότερους; Στο παιχνίδι;

Ναι, µιλάω για το «Your face sounds familiar»... Όχι, µε τίποτα. Πιστεύω όµως ότι σαφέστατα υπάρχουν πρόσωπα που προωθούνται γενικότερα στον χώρο επειδή είναι πιο φρέσκα, πιο αφάγωτα, πιο, πιο... Ας µη γελιόµαστε, ένα σόου θέλει και τα φρέσκα πρόσωπα, θέλει όµως και τα πιο παλιά. Αρκεί όµως να υπάρχει δικαιοσύνη και να σεβόµαστε το ίδιο και τους µεν και τους δε.

Με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής είστε ικανοποιημένη; Είµαι ικανοποιηµένη µε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που µου κάνουν. Εκείνο όµως που µε βάζει σε σκέψεις και θα τους το πω κάποια στιγµή είναι ότι δεν µπορείς να µου λες για την εµφάνισή µου «Άψογο, καταπληκτικό, δεν έχω λόγια...» και να µου βάζεις τέσσερα. Το τέσσερα µε αυτά που λες είναι σε πλήρη κόντρα. Πες µου «Ξέρεις κάτι, δεν µου άρεσε η εµφάνισή σου αυτή... ήταν µέτρια». Εκεί µάλιστα, να δεχτώ το τέσσερα. Όταν µου λες άψογο και καταπληκτικό, θα βάλεις από έξι µέχρι δώδεκα. Όταν όµως µε αποθεώνεις µε τα σχόλιά σου και µου βάζεις τέσσερα, τότε φάσκεις και αντιφάσκεις µε τον εαυτό σου. Αν αυτό επαναληφθεί πολλές φορές, τότε µάλλον κάποιο πρόβληµα έχεις και θα πρέπει να κοιταχτείς. Η βαθµολογία της κριτικής επιτροπής δεν συνάδει µε αυτά που µου λένε.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MΥ tv που κυκλοφορεί.

My TV

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR