counter

Σόφη Ζαννίνου: "Μου έδωσαν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό"

Σόφη Ζαννίνου: "Μου έδωσαν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό"
Σόφη Ζαννίνου: "Μου έδωσαν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό"

Σόφη Ζαννίνου

Συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μεταξύ πολλών άλλων απαντάει και στις προτάσεις που είχε στο παρελθόν για να φωτογραφηθεί γυμνή. Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:

"Μου είχε γίνει πρόταση παλιά, για γυμνή φωτογράφηση, από ένα περιοδικό που φωτογραφίζονταν όλες γυμνές. Δεν το έκανα γιατί τότε το παιδί μου πήγαινε σχολείο και δεν είχα καμία διάθεση να πηγαίνουν οι πατεράδες των συμμαθητών της με τον κ**λο μου στο χέρι τους".

Σου είχε προταθεί έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού;

"Ναι, και έχτιζα και το σπίτι μου τότε και ήταν πολύ σημαντικά τα χρήματα. Το αρνήθηκα, είναι θέμα αρχής. Δεν έχω κάνει ποτέ ερωτική σκηνή. Δεν το καταδικάζω, αλλά εγώ δεν το μπορώ. Στη θηλυκή εταιρεία υπήρχε μια ερωτική σκηνή στην οποία είμαι ντουμπλαρισμένη".

Είχες ασκήσει βέτο να μην κάνεις ερωτικές σκηνές;

"Ναι, ναι. Όταν μου έκανε την πρόταση ο Νίκος Περάκης και ήθελα παθιασμένα να δουλέψω μαζί του, του είπα ότι θέλω πολύ να το κάνω, αλλά είχα το πρόβλημα να κάνω την ερωτική σκηνή. Έτσι, με ντουμπλάρισαν και δεν φαίνεται καθόλου".

Είσαι μια όμορφη γυναίκα με ωραίες αναλογίες και αυτό που λες ακούγεται περίεργο.

"Έχω μια ντροπή σε αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ. Γυμνό δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι μόνο δικά μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR