counter

Σμαράγδα Καρύδη: "Είναι μεγάλη απάτη, μεγάλη παγίδα"

Σμαράγδα Καρύδη: "Είναι μεγάλη απάτη, μεγάλη παγίδα"
Σμαράγδα Καρύδη: "Είναι μεγάλη απάτη, μεγάλη παγίδα"

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε ότι δεν θέλει να χρωστάει και το μικροαστικό της όνειρο, είναι ότι θέλει ένα δικό της σπίτι, συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι απάτη.

Είσαι από τις τυχερές ηθοποιούς που ξεκίνησε την καριέρα τους στις αρχές της δεκαετία ’90, χρυσή εποχή της τηλεόρασης από άποψη μισθών. Έχεις βγάλει χρήματα που σου επέτρεπαν την πολυτέλεια να πεις «δεν δουλεύω πια».

Έχω βγάλει χρήματα, αλλά έκανα την βλακεία να αγοράσω ένα σπίτι εδώ και ένα στην Αίγινα, τα οποία αποπλήρωσα κιόλας γιατί δεν θέλω να χρωστάω. Οπότε δεν έχω καθόλου μετρητά, ενώ πληρώνω και τον ΕΜΦΙΑ. Δεν μπορώ να σταματήσω να δουλεύω γιατί μεγάλωσα και εγώ με αυτό το μικροαστικό όνειρο ότι για κάποιο λόγο πρέπει να αποκτήσω δικό μου σπίτι. Να σας πω κάτι. Είναι μεγάλη απάτη, είναι μεγάλη παγίδα, γιατί όλοι θα πεθάνουμε, οπότε δεν υπάρχει κανένα νόημα να έχεις ένα σπίτι. Δεν έχει σημασία. Δεν τα κλαίω. Έζησα ωραία, έβγαλα χρήματα, δεν είμαι μίζερη ούτε τώρα. Δεν έχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις. Είχα επίσης και την άλλη μικροαστική φιλοσοφία του «μην χρωστάς», οπότε μόλις ήρθε η κρίση, αντί να βάλω τα χρήματα μου στο εξωτερικό, προτίμησα να αποπληρώσω τα σπίτια μου. Όμως δεν παραπονιέμαι. Ακόμα και αν τα χρήματα που παίρνω πια είναι κάτω από τα μισά σε σχέση με το παρελθόν, τόσο στο θέατρο, ο΄σο και στην τηλεόραση, είμαι καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR