counter

Σκορδά - Τσιμτσιλή - Κοκκίνου - Καμπούρη: Δείχνουν στο OLGA's BLOG τα παπούτσια που δεν αποχωρίζονται ποτέ

Σκορδά - Τσιμτσιλή - Κοκκίνου - Καμπούρη: Δείχνουν στο OLGA's BLOG τα παπούτσια που δεν αποχωρίζονται ποτέ
Σκορδά - Τσιμτσιλή - Κοκκίνου - Καμπούρη: Δείχνουν στο OLGA's BLOG τα παπούτσια που δεν αποχωρίζονται ποτέ

CELEBRITIES SHOES

Τι είναι  άραγε αυτό που κάνει εμάς τις γυναίκες να κολλάει το βλέμμα μας στην όψη ενός ωραίου ζευγαριού παπουτσιών στη βιτρίνα ενός καταστήματος; Να θέλουμε οπωσδήποτε να μπούμε μέσα και  να τα δοκιμάσουμε; Να κάνουμε οικονομία σε άλλα, προκειμένου να τα αγοράσουμε; Και αφού τα πάρουμε και τα φορέσουμε να ανυπομονούμε για το επόμενο ζευγάρι που θα μας κλείσει το μάτι σε κάποιο άλλο μαγαζί;… και σίγουρα είναι εκεί έξω και μας περιμένει!!!!

Και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία γίνεται με τη διαρκή "μουρμούρα"  του συζύγου (συνήθως περισσότερο) και λιγότερο του φίλου μας… που όπως λέει και η καλή μου φίλη Μαίρη Παλιαλέξη η χαρακτηριστική τους ατάκα είναι… "σαρανταποδαρούσα είσαι και τα χρειάζεσαι τόσα ζευγάρια;;;;" Και  φυσικά εννοείται πως συνήθως δεν τα εμφανίζουμε όλα… μερικές σακουλές πάνε κατευθείαν στη ντουλάπα και τακτοποιούνται ώρες που λείπει ο άντρας μας από το σπίτι. Στην κλασική δε ερώτηση… "πότε" η γνωστή απάντηση είναι η εξής… τώωωωρα τόσο καιρό το έχω, καθόλου δεν με παρατηρείς (συνοδευόμενη από το γνωστό νάζι… και το επεισόδιο θεωρείται λήξαν… και έχουμε βγει κι από πάνω!). Τώρα όταν έρθει η κάρτα στο σπίτι είναι άλλο κεφάλαιο που θα αναπτύξουμε σε επόμενο θέμα μας!!!!

Και γιατί κάποια παπούτσια τα φοράγαμε (Άλλες εποχές... προ κρίσης) μια ή λίγες φορές και μετά απλώς διακοσμούν τις ντουλάπες μας; Και σκεφτόμαστε… Αχ! Μ' αυτό το  ζευγάρι (αναλόγως με το ποσό  που δώσαμε φυσικά…) θα μπορούσα να είχα κάνει από μια ωραία έξοδο σε εστιατόριο… έως και ταξίδι στο Παρίσι! αντί να τα ξεσκονίζω κάθε τρείς και λίγο. Και κάποια άλλα… απλώς τα λιώνουμε στο περπάτημα; Και σκεφτόμαστε… γιατί δεν τα πήρα και σ' άλλο χρώμα;.. και που να τα ξαναβρώ τώρα!

Ένα τέτοιο ζευγάρι… από αυτά που δεν αποχωρίζονται και είναι το αγαπημένο τους ζήτησα από τις καλές μου φίλες που τόσο θαυμάζετε, να μας δείξουν από την προσωπική τους συλλογή…. η Σταματίνα, η Φαίη, η Δέσποινα και η Έλλη. Κι ενώ μπορεί να τις βλέπετε στις επίσημες εμφανίσεις τους  με διαφορετικά παπούτσια κάθε φορά... εκείνες ξεχωρίζουν το ζευγάρι εκείνο… που έχει γίνει απλώς ένα με το πόδι τους!!!!

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: "Αυτά τα σανδάλια είναι τα αγαπημένα μου, γιατί πολύ απλά είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει, ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, σχεδόν με ότι στυλ ντυσίματος επιλέξω και γι αυτό τώρα το καλοκαίρι τα φοράω καθημερινά! Τα έχω λιώσει κυριολεκτικά!!!!!"

Παπούτσια Έλλη ΚοκκίνουΠαπούτσια Έλλη Κοκκίνου

 

 

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: "Καλοκαιρινά και άνετα… ένα από τα χρώματα που αγαπώ πολύ!!!"

Παπούτσια Φαίη ΣκορδάΠαπούτσια Φαίη Σκορδά

 

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: "Μ' αυτές τις μπαλαρίνες, εκτός του ότι είναι υπερβολικά άνετες, είμαι δεμένη συναισθηματικά καθώς από το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου τις αποχωρίστηκα ελάχιστες φορές. Με συνόδευσαν σε όλες τις στιγμές μιας από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου και τις φοράω ακόμη, όλες τις ώρες. Τις έχω λιώσει κυριολεκτικά αλλά θα σταματήσω να τις φοράω μόνο όταν φύγει όλη η σόλα. Χα Χα!!!"

 

Παπούτσια Σταματίνα ΤσιμτσιλήΠαπούτσια Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ: "Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά δερμάτινα πέδιλα σε ταμπά χρώμα. Τα αγόρασα πέρυσι το καλοκαίρι από τη Μύκονο. Είναι ευκολοπερπάτητα, άνετα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτάκι ή φαγητό".

Παπούτσια Όλγα ΛαφαζάνηΠαπούτσια Δέσποινα Καμπούρη

Και οι  4 είναι υπέροχες…

Γλυκές μανούλες, επιτυχημένες επαγγελματίες, ωραίες γυναίκες, ισχυρές προσωπικότητες. Και ενώ έχουν όλα αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά είναι τόσο διαφορετικές όσο δε φαντάζεστε… και αυτό μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα και από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Σαν γνήσια θηλυκά βέβαια δε θα μπορούσαν να μην έχουν αδυναμία στα ωραία παπούτσια! Και σ' αυτό είναι σίγουρα ολόιδιες!!!!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR