counter

Σίσσυ Τουμάση: "Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα"

Σίσσυ Τουμάση: "Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα"
Σίσσυ Τουμάση: "Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα"

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Σίσσυ Τουμάση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», στην προσωπική της ζωή, τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και την δύσκολη εφηβεία που πέρασε.

Όσα είπε η Σίσσυ Τουμάση

«Η Θάλεια στο "Μαύρο Ρόδο" νόμιζε ότι τα έχει όλα τακτοποιημένα, αλλά τελικά προκύπτει ο έρωτας. Το παίζει σε τετραπλό ταμπλό, είναι στην κόψη του ξυραφιού, φοβάται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Ο Λουκάς προσπαθεί να καταλάβει, τι κρύβει η Θάλεια και πιστεύω θα το καταφέρει» είπε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

Για τα παιδικά της χρόνια η ηθοποιός είπε: «Ημουν δύσκολο παιδί, με κάτι πράσινα τζιβάκια… πολύ περίεργο, έχω κρύψει και τις φωτογραφίες. Πέρασα έντονη εφηβεία, ήμουν παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου. Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα».

Δείτε επίσης - Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Παράλληλα, η Σίσσυ Τουμάση για την αναγνωρισιμότητα και κατά πόσο την έχει επηρεάσει δήλωσε: «δεν με ενοχλούν τα media, ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

«Περάσαμε πολύ ωραία στην Ιταλία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά. Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε» πρόσθεσε η Σίσσυ Τουμάση.

«Όταν επέστρεψα από την Ιταλία πήγα κατευθείαν στο κάστινγκ για το «Μαύρο Ρόδο». Το τηλέφωνο για το κάστινγκ έγινε στην Βερόνα μια ημέρα πριν επιστρέψω Αθηνά, ήταν πολύ τυχερό και όμορφο ταξίδι» σχολίασε η Σίσσυ Τουμάση για το «Μαύρο Ρόδο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Σίσσυ Τουμάση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR