counter

Σία Κοσιώνη: "Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και…"

Σία Κοσιώνη: "Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και…"
Σία Κοσιώνη: "Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και…"

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητά της, αλλά και τη δίαιτα που ξεκίνησε όταν έκοψε το κάπνισμα.

«Αξιοποιώ πολύ τα πρωινά μου. Ξυπνάω κάθε μέρα 6.20 το πρωί να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο. Μετά θα κάνω μια τεράστια βόλτα με τον σκύλο. Θα κάνω γυμναστική, θα μαγειρέψω και η ώρα είναι 10.30. Έχω όλη τη μέρα μπροστά μου. Μετά κουράζομαι λίγο το απόγευμα. Δεν πίνω πολλούς καφέδες. Γενικώς τα κόβω όλα όσο περνούν τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Σία Κoσιώνη: Στον Εθνικό Κήπο με τον γιο της! "Χαρούμενα παιδια, χαρούμενοι γονείς!"

Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό.

Το έκοψε πρώτα ο Κώστας (Μπακογιάννης) με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά… οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά, με μεθόδους» είπε η Σία Κοσιώνη.

Η ίδια πρόσθεσε με χιούμορ: «Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και τη συνεχίζω μέχρι τώρα, δηλαδή… σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR