counter

Σηκώθηκε η αέρινη ζακέτα κι έγιναν τα... αποκαλυπτήρια!

Σηκώθηκε η αέρινη ζακέτα κι έγιναν τα... αποκαλυπτήρια!
Σηκώθηκε η αέρινη ζακέτα κι έγιναν τα... αποκαλυπτήρια!

Για το Fashion show Christine & Joe βρεθήκαν σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων γνωστά μοντέλα για να παρουσιάσουν μαγιό, νυφικά και ρούχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014. Η Τζο Τόγκου με ανεβασμένη διάθεση υποδέχτηκε τους συνεργάτες της και φρόντιζε να τους μεταφέρει τη θετική της ενέργεια για να πάει καλά το show και να περάσουν όλοι τους μια όμορφη βραδιά.

Στα παρασκήνια βρέθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, γνωστή για το εκρηκτικό κορμί της. Η sexy παρουσία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς για κάποιο λόγο ξέρει ακριβώς πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό με μια ανάλαφρη ζακέτα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έφερνε βόλτες στα παρασκήνια την ώρα που ετοιμαζόταν για την επίδειξη και χάριζε μοναδικές πόζες στο φωτογραφικό φακό, ο οποίος ήξερε σε πιο σημείο να εστιάσει.

Σε μια από τις αυθόρμητες κινήσεις της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τα καλογυμνασμένα οπίσθια της. Με το σκέρτσο και το νάζι της κατάφερε να σηκώσει τη ζακέτα της η οποία άφησε εκτεθειμένα τα… κάλλη της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR