counter

Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της! "Eλπίζουμε να τα καταφέρει"

Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της! "Eλπίζουμε να τα καταφέρει"
Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της! "Eλπίζουμε να τα καταφέρει"

H Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε ότι πάσχει από ένα σοβαρό σύνδρομο το οποίο οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έχουν ανησυχήσει πολύ με την εξέλιξη αυτή καθώς, το σύνδρομο του «Stiff Person», από το οποίο πάσχει προκαλεί κρίσεις επιληψίας αλλά και σπασμούς.

Σελίν Ντιόν - Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της – Όσα είπε

Η αδερφή της Σελίν Ντιόν, Κλοντέτ «έσπασε την σιωπή της» και μίλησε πρώτη φορά για την υγεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Δείτε επίσης - Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ίδια θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της Σελίν Ντιόν αναφέροντας πως η αδερφή της θα τα καταφέρει και πως είναι αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειας της.

«Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου. Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε αρχικά η αδερφή της Σελίν Ντιόν στον παρουσιαστή Ζαν-Φιλίπ Βότιερ.

Παράλληλα, η Κλοντέτ ξεκαθάρισε για τις ψευδείς ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα: «Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Πηγή φωτογραφίας – Πρακτορείο @abacapress

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR