counter

Η Σελίν Ντιόν ξάφνιασε τους πάντες και εμφανίστηκε στα Grammy: Η έντονη συγκίνηση (βίντεο)

Η Σελίν Ντιόν ξάφνιασε τους πάντες και εμφανίστηκε στα Grammy: Η έντονη συγκίνηση (βίντεο)
Η Σελίν Ντιόν ξάφνιασε τους πάντες και εμφανίστηκε στα Grammy: Η έντονη συγκίνηση (βίντεο)

Τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο ξάφνιασε πριν από λίγες ώρες η Σελίν Ντιόν, η οποία δίνει τη μάχη της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

Πιο συγκεκριμένα, η 55χρονη τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στην 66η απονομή των Grammy Awards 2024 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες.

Η Σελίν Ντιόν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς, ενώ οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

"Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς" είπε η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το Grammy κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ με το άλμπουμ της Midnights, γράφοντας έτσι ιστορία, καθώς κέρδισε το βραβείο για τέταρτη φορά σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Θυμίζουμε πως η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.

"Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι. Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα. Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά", είχε πει η Σελίν Ντιόν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR