counter

Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός του, Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα: Δε μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να κλάψει

Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός του, Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα: Δε μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να κλάψει
Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός του, Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα: Δε μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση χωρίς να κλάψει

Τον τραγικό χαμό του συζύγου της, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, παλεύει να συνειδητοποιήσει η Βανέσα Μπράιαντ. Ο θρύλος του NBA έχασε τη ζωή του μαζί με τη 13χρονη κόρη του και επτά ακόμη άτομα, όταν το ελικόπτερο που επέβαιναν συνετρίβη την περασμένη Κυριακή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», δήλωσε οικογενειακός φίλος του ζευγαριού στο αμερικάνικο People. Ένας άλλος πρόσθεσε πως, «η Βανέσα Μπράιαντ είναι διαλυμένη».

Διαβάστε επίσης: Ποιος ήταν ο Kόμπι Μπράιαντ: Η παραμυθένια ζωή και το τραγικό τέλος

«Μόλις και μετά βίας στέκεται στα πόδια της. Δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία πρόταση χωρίς να κλάψει. Αλλά προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για τις άλλες κόρες της. Τώρα πρέπει να φανεί δυνατή. Φυσικά, ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, η Βανέσα και ο Κόμπι ήταν αδελφές ψυχές. Τον θεωρούσε σύντροφο για όλη της τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Βανέσα περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπούν τόσο την ίδια όσο και τον Κόμπι Μπράιαντ. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα υποστήριξης. Βασίζεται στην πίστη της. Αλλά θα πενθεί για πολύ καιρό», εξήγησε η δεύτερη πηγή.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Βανέσα γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και ο άσος του NBA 21, στα παρασκήνια ενός βίντεο κλιπ του Εμινεμ όπου συμμετείχαν. Αρραβωνιάστηκαν έξι μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν το 2001. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά: τη Ναταλία (17 ετών), την Τζιάνα (13 ετών), η οποία χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα μαζί με τον πατέρα της, την τριών ετών Μπιάνκα και την επτά μηνών Κάπρι.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR