counter

Σε νέες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας: "Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες και απατεώνες"

Σε νέες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας: "Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες και απατεώνες"
Σε νέες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας: "Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες και απατεώνες"

Ο Γιώργος Νταλάρας την Παρασκευή 26/1 βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Στο Κόκκινο» και προχώρησε νέες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά απ’ έξω.

Δείτε επίσης - Καταπέλτης ο Γιώργος Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές: "Κάποιες δουλειές είναι ντροπή"

Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την θεματολογία των τηλεοπτικών εκπομπών τονίζοντας πως δε θα στρεφόταν ποτέ κατά ων δημοσιογράφων!

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Δεν έχω να πω κάτι… Κι εσείς αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε να βαρέα και ανθυγιεινά γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο…Τίποτα… Τίποτα απολύτως! Να είστε όλοι καλά. Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον.

Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι… Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρονών παιδί κι ακόμη τώρα δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αφτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες», δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τις νέες δηλώσεις του τραγουδιστή όπως προβλήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR