counter

Σε κατάσταση αμόκ η Έφη Θώδη μέσα στις γιορτές– Έκαιγε πράγματα και πετούσε αντικείμενα

Σε κατάσταση αμόκ η Έφη Θώδη μέσα στις γιορτές– Έκαιγε πράγματα και πετούσε αντικείμενα
Σε κατάσταση αμόκ η Έφη Θώδη μέσα στις γιορτές– Έκαιγε πράγματα και πετούσε αντικείμενα

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Έφη Θώδη αυτά που έζησε μέσα στις γιορτές. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία για να τραγουδήσει στο εστιατόριό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο εφιάλτης, αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso» και του Βαγγέλη Κάραλη, ξεκίνησε από την στιγμή που εκείνη συγκατοικούσε μαζί με μέλη της ορχήστρας που θα έπαιζαν στο μαγαζί. Η Εφη Θώδη μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο. Η τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, με τις δεκάδες επιτυχίες και τις εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου όπου υπάρχει ομογένεια, άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα που λαχτάρισαν τους πάντες. Έφτασε, δε, στο σημείο να αρχίσει να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Διαβάστε επίσης: Έφη Θώδη: Το viral βίντεό της στο Instagram και το Tik Tok με το "Madame"

Η τραγουδίστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο μαγαζί μέχρι τις 8/1, αποφασίζει την ημέρα των Χριστουγέννων πως θέλει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα.  Οι διοργανωτές των εμφανίσεών της στο Τορόντο, βλέποντάς τη σε αυτή την κατάσταση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, της έκλεισαν βραδινή πτήση για τις 26 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στο αεροδρόμιο τη μετέφερε μια καλή της φίλη, που μάλιστα έχει συνεργαστεί μαζί της. Ξαφνικά όμως, με το που φτάνουν στο αεροδρόμιο, η Εφη Θώδη πάλι σε αμόκ, άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι έχει πέσει θύμα κλοπής!

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν τεράστια, με ανθρώπους της ασφάλειας του αεροδρομίου να την απομονώνουν από άλλους επιβάτες πτήσεων. Κρίνοντας ότι δεν είναι σε κατάσταση να ταξιδέψει, η τραγουδίστρια εξετάζεται από γιατρούς, προσπαθώντας μάλιστα να την ηρεμήσουν. Το προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο ενημερώνεται για το περιστατικό και αναλαμβάνει να πληρώσει τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο, μέχρι να καλυτερεύσει η υγεία της, και δη η ψυχική. Τελικά, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Έφη Θώδη με τη συνοδεία υπαλλήλων του προξενείου μετέβη στο αεροδρόμιο και παίρνει την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα.

Τι συνέβη, άραγε, όλο αυτό το διάστημα της παραμονής της στον Καναδά;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR